Kiistalantie 589 99100 KITTILÄ 0405422405 susanna.hiltunen@lapinherkkutupa.fi

Lapin kampanisut valmistetaan Kittilässä

 Lapin kampanisu tehdään meillä useamman sukupolven kokemuksella ja Lapin kampanisua löytyyki hyvin Pohjois-Suomen alueen elintarvikekaupoista. Lapin kampanisu on leivottu aidoista raaka-aineista rakkaudella menneeseen aikaan ja kiireettömään elämään.

herkkutupa

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

kampanisu

Lapin kampanisu


Kesäinen sammal taipuu ja rahisee vaan ei katkea kun kävelen jänkän laitaa kohti lempitunturini rinnettä. Ilmassa tuoksuu kesä, vihreät lehdet puissa
kimaltelevat. Nyt paistaa aurinko ja kulkuni kohti tunturin huippua on keveää. Katselen kulkiessani ympärilleni. Puut vähenevät mitä korkeammalle etenen. Ohitseni lehahtaa kuukkeli. Se lentää edelläni kuin näyttäen tietä ja odottaen murusia Lapin erikoisuudesta, eli Lapin kampanisusta. Punertuva varvikko ja etäällä siintävät tunturit ja vaarat ovat minun sielunmaisemaani. Täällä on helppo kulkea. Raikas tunturi-ilma virtaa keuhkoissani kun nousen aina vain ylemmäksi.
Keräilen mennessäni maahan pudonneita oksia. Saavun tutulle tulipaikalle ja raapaisen kynsitulet. Vieno virtaavan veden liplatus kuuluu
tunturipurosta, kun haen retkipannuuni vettä. Nokipannukahvi kuksassani
ja aito, perinteisellä reseptillä tehty Lapin kampanisu kädessäni istun kelo puulla. Lapin kampanisu saa hymyn kasvoilleni.. :)

Suolaiset

Makeat