Valtatie 37 99100 KITTILÄ 040 355 7363

Lapin kampanisut, kakut ja paikalliset tuotteet Kittilästä

Kun juhlit Levinalueella, tilaa tarjottavat Lapin Herkkutuvasta!

Lapin Herkkutuvasta löytyy aina ihania leivoksia kahvin kaveriksi. Voit tilata meiltä tuoreita leipomotuotteita myös juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin. Valikoimiimme kuuluu monenlaisia paikallisiaherkkuja, jotka voimme valmistaa kestosuosikkiemme pohjalta tai asiakkaan toiveiden mukaan. Lapin kampanisu tehdään meillä useamman sukupolven kokemuksella ja Lapin kampanisua löytyyki hyvin Pohjois-Suomen alueen elintarvikekaupoista. Lapin kampanisu on leipomon päätuotteemme ja paikallinen perinnetuote.

Leivomme esimerkiksi

  • Kakut
  • Suolaiset piiraat
  • Kampanisu, Lapin kampanisu, makea kampanisu
  • Täytekakut
  • Voileipäkakut

Tarjoilut tilauksesta

Kerro meille tarjoilutoiveesi, toteutamme sen ammattitaitoisesti, ensiluokkaisista raaka-aineista. Voit tilata tuotteita arkeen ja juhlaan, makeita ja suolaisia, pieniä ja suuria määriä. Toimitamme leipomotuotteet kotiinkuljetuksella tai voit tulla noutamaan ne paikan päältä.

Olipa toiveissasi hääkakku tai voileipäkakku vaikka koko suvulle, ota yhteyttä, niin sovitaan tilauksesta!

herkkutupa

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

kampanisu

Lapin kampanisu


Kesäinen sammal taipuu ja rahisee vaan ei katkea kun kävelen jänkän laitaa kohti lempitunturini rinnettä. Ilmassa tuoksuu kesä, vihreät lehdet puissa
kimaltelevat. Nyt paistaa aurinko ja kulkuni kohti tunturin huippua on keveää. Katselen kulkiessani ympärilleni. Puut vähenevät mitä korkeammalle etenen. Ohitseni lehahtaa kuukkeli. Se lentää edelläni kuin näyttäen tietä ja odottaen murusia Lapin erikoisuudesta, eli Lapin kampanisusta. Punertuva varvikko ja etäällä siintävät tunturit ja vaarat ovat minun sielunmaisemaani. Täällä on helppo kulkea. Raikas tunturi-ilma virtaa keuhkoissani kun nousen aina vain ylemmäksi.
Keräilen mennessäni maahan pudonneita oksia. Saavun tutulle tulipaikalle ja raapaisen kynsitulet. Vieno virtaavan veden liplatus kuuluu
tunturipurosta, kun haen retkipannuuni vettä. Nokipannukahvi kuksassani
ja aito, perinteisellä reseptillä tehty Lapin kampanisu kädessäni istun kelo puulla. Lapin kampanisu saa hymyn kasvoilleni.. :)

Suolaiset

Makeat