040 355 7363
susanna.hiltunen@lapinherkkutupa.fi
Valtatie 37
99100
KITTILÄ

Täytekakut ja muut herkulliset leivonnaiset Kittilästä

Kun juhlit Levin alueella, tilaa tarjoilut Lapin Herkkutuvasta!

Lapin Herkkutuvasta löytyy aina ihania leivoksia kahvin kaveriksi. Voit tilata meiltä tuoreita leipomotuotteita myös juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin. Valikoimiimme kuuluu monenlaisia herkkuja, jotka voimme valmistaa kestosuosikkiemme pohjalta tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Leivomme esimerkiksi

  • Kakut
  • Suolaiset piiraat
  • Kampanisu Lapin kampanisu
  • Täytekakut
  • Voileipäkakut

Tarjoilut tilauksesta

Kerro meille tarjoilutoiveesi, toteutamme sen ammattitaitoisesti, ensiluokkaisista raaka-aineista. Voit tilata tuotteita arkeen ja juhlaan, makeita ja suolaisia, pieniä ja suuria määriä. Toimitamme leipomotuotteet kotiinkuljetuksella tai voit tulla noutamaan ne paikan päältä.

Olipa toiveissasi hääkakku tai voileipäkakku vaikka koko suvulle, ota yhteyttä, niin sovitaan tilauksesta!

herkkutupa

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


kampanisu

Lapin kampanisu

Suopursun varsi taipuu ja rahisee vaan ei katkea kun kävelen reippaasti jänkän laitaa kohti lempitunturini rinnettä. Ilmassa tuoksuu syksy ja ruskalehdet putoilevat ympärilläni. Aamulla oli yön jäljiltä jo kuuraa hennosti varvuissa kun lähdin liikkeelle. Nyt paistaa syysaurinko ja kulkuni kohti tunturin huippua on keveää. Katselen kulkiessani ympärilleni. Puut vähenevät mitä korkeammalle etenen. Ohitseni lehahtaa kuukkeli. Se lentää edelläni kuin näyttäen tietä. Punertuva varvikko ja etäällä siintävät tunturit ja vaarat ovat minun sielunmaisemaani. Täällä on helppo kulkea. Raikas tunturi-ilma virtaa keuhkoissani kun nousen aina vain ylemmäksi. Keräilen mennessäni maahan pudonneita oksia. Saavun tutulle tulipaikalle ja raapaisen kynsitulet. Vieno virtaavan veden liplatus kuuluu tunturipurosta, kun haen pieneen retkipannuuni vettä. Se pannu on kulkenut vuosia mukana matkallani. Nokipannukahvi kuksassani ja aito, voista perinteisellä reseptillä tehty Lapin kampanisu kädessäni istun kaatuneella puulla. Mietin, että tämä kruunaa retkeni tunturissa.

 

Suolaiset

Makeat